Van Dupla rétegű újraírható DVD?
Figyelt kérdés
Sokan mondták, hogy van ilyen, de még nem láttam, és ahol kerestem azt mondták, nem tudnak ilyenről, de lehet h van...2010. nov. 29. 19:32
1/7 anonim válasza:
Van, a jele DVD+DL vagy DVD-DL szinte mindenhol lehet venni
2/7 anonim válasza:
bocsánat szöveg értelmezés fail... újraírható
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor van ÚJRAÍRHATÓ???
2010. nov. 29. 19:39
4/7 anonim válasza:
Javítom hibám kikerestem neked Wiki idézet:
A dual-layer DVD+RW specification was approved in March 2006 with a capacity of 8.5 GB.[2] However, manufacturing support for rewritable dual-layer discs did not materialize due to costs and expected competition from newer formats like Blu-ray and HD DVD, which boasted up to 25 GB on a single layer.
Tehát elvileg a technológia létezik, de nem gyártják a BR lemezek miatt
5/7 A kérdező kommentje:
Az a baj h DL Újraírható DVD-t láttam neten de csak Blue-Ray :S Amit nem olvas az Xbox... :S
2010. nov. 29. 19:45
6/7 anonim válasza:
xbox-ba csak dvd9 verbatim lemezt tegyél, minden mással rossz lesz. Én 400ft körül veszem, az nem vészes. Ingyenélő ne legyél, így sem veszed meg a játékot...
7/7 A kérdező kommentje:
Jogos! És úgyis most kell majd új flasht tenni a gépbe :S
2010. nov. 29. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!