Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy szöveget...

Hogyan lehet egy szöveget nagyobb betükkel kinyomtatni?

Figyelt kérdés
Egy beérkezett levelet nyomntattam ki és olyan apró betükkel nyomtatta, amit alig lehet látni.
2010. nov. 28. 12:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Másold be Word-be, ott állítsd át nagyobbra a méretet és kész. :)) Egyébként a levelezőprogramokban is van betűméret állítási lehetőség, de szerintem ez a kimásolásos dolog a legegyszerűbb. Ctrl+c, Ctrl+v :)))
2010. nov. 28. 12:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Tessék?? Egy: nincs 12:31-es, én 37-kor írtam...

Kettő: Nem hivatkoztam a Google-ra.

Három: mi az a dege? Amúgy nem is érdekel, mert gondolom, aki ilyen stílusban ír egy jószándékú válaszra, az jót nem jelenthet. :( Sajnálom, én csak segíteni akartam... :(

Mivel alapban a jót látom az emberekben, abban bízom kedves Kérdező, hogy véletlen írtál ide, és valaki mást akartál ilyen durván leszólni.... mert úgy érzem, én nem érdemeltem meg.

2010. nov. 28. 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Moderátor alighanem törölt egy bunkóságot...

Jelöld be a szöveget a levelezésben, másold át a Wordbe (vagy ha OOO, Writerbe) és állítsd át a betűnagyságot pl. 12-re. És így mentsd le, aztán nyomtathatod is.

2010. nov. 28. 15:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Utolsónak is. Tényleg törölte a moderátor az illető hozzászólását. Egyébként ennyi volt: "Google a barátod" - ez pedig nen válasz a kérdésre.
2010. nov. 28. 16:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Most sikerült, de a három oldalból csak egyet nyomtatott ki. A fenébe! Miért?
2010. nov. 28. 16:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Kevés információt adtál meg. Pl. böngészőből levelezel? Ha igen, milyen? Melyik levelezőrendszer? GMail?

Leállt a kocsim az út szélén, miért...?

2010. nov. 28. 21:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Az outlock fiókba érkezik egy sorozat, minden nap egy igen fontos levél. Ezeket szereném konyomntatni, mivel az abban leírtakat követni kell a gyógyulás érdekében.
2010. nov. 29. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!