Melyik online játék a világon a legelterjettebb?
1.World of Warcraft
2.Call of Duty 4: Modern Warfare
3.League of Legends
4.Call of Duty: Black Ops
5.Call of Duty 2
6.StarCraft II
7.Battlefield: Bad Company 2
8.Call of Duty: Modern Warfare 2
9.The Lord of the Rings Online
10.Aion
11.Counter-Strike: Source
12.Heroes of Newerth
12:54:
És a CS 1.6 hol van? Te elhiszed, hogy a sok CoD szemét előtte van?
"még a cod1 is jobb minta bugos fosdarab cs 1.6-od.."
Miért lenne az enyém? Nem én írtam és soha nem játszom vele. Ettől és a te véleményedtől függően kb. a világ egyik legnépszerűbb játéka.
Annyira hülyén állsz hozzá a dologhoz, mintha te lennél a világ közepe. Ha mondjuk nem szereted a Beatles-t, akkor már nem is az volt a világ egyik legnépszerűbb együttese? Csak példa volt.
Igen, valóban, mert a CS -- attól függetlenül, hogy nem játszom vele -- egy nagyon sok évet megélt kultuszjáték, amivel a mai napig emberek százezrei játszanak világszerte.
Ezzel szemben a CoD játékok, legalábbis a legutóbbi néhány csak az Activision által felhájpolt, méregdrága szemét. Az egész csak arról szól, hogy melyik szerveren hány csaló van. Ezt hallani mindenütt, szidják a fórumokon. Meg persze az egész el lett konzolosítva.
Sokkal jelentősebb különbség, mint ami az emiatt és az (amúgy helytelen) ezmiatt között van.
Ha nem hiszel nekem, nézd meg a statisztikát. A CS-vel többen játszanak, mint a legújabb CoD-dal, és több mint kétszer annyian, mint az előzővel.
És ezek csak a legális példánnyal játszók.
második vok
azt a sorrendet xFire-n néztem, lehet h máshol mások a statisztikák.
(szerintem a Farmville csak egy flash, nem komolyabb játék...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!