Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az Acer...

Mi a véleményed az Acer Aspire 5810TZ notebookról?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Az is egy laptop a sok száz közül,de nyugodtan vedd meg ha neked ez tetszik ,lehet hogy semmi gondod nem lesz vele soha .
2010. nov. 26. 04:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Én Óva intenélek az Acer laptopoktól. Drága, vastag, nehéz.

Emellett az akkuja se fogja sokáig húzni. Kijelzőben ott vannak a toppon meg minden, de a laptop az nem frankó. Garanciaháttér Magyarországon tart a nullához. Már az is 2 hét hogy eljöjjenek érte!

Sajnálom, de amennyit az Acerre szánnál azt jóval "okosabb" laptopokba is invesztálhatnád.

2010. nov. 26. 08:34
 3/5 anonim ***** válasza:

csak aspire 5810T-t találtam, a Z nem tudom milyen funkcionalitást jelől de szerintem nagyon hasonlíthatnak

nem éri meg az árát, nézd meg inkább helyette ezeket:

acer aspire 5552G vagy 5553G

2010. dec. 20. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:

előző vagyok, itt van link az acer-ekről

[link]

[link]

illetve itt egy másik, kicsit drágább de jobban megéri az árát, és pár dolog jobb minőségű benne, mint az acerben

Lenovo Ideapad y560a core i3-as változat

[link]

van i5-ös és i7-essel szerelt változat, csak a proci különbözik

[link]

[link]

az i7-es processzor már fényévekkel jobb az i3-asnál, de el is kérik az árát

az i5-ös annyival nem különbözik az i3-astól, csak újabb (több memória, frissített utasításkészlet...)

nekem mindhárom tetszik (acer, acer, lenovo), de ha van rá pénzed, a lenovo-t ajánlanám

némi információ amit nem szeretnek kiírni:

ez az i3-as 2 magos proci

ez az i5-ös szintén 2 magos proci(tehát ez nem éri meg nagyon az árát)

ez az i7-es pedig 4 magos

az acerek amd procijának a nevében benne is van hogy hány magosak (x3, x4)

az intel processzorok jobban melegednek mint az amd-k, mert nagyobb a gyorsítótárjuk

remélem segítettem! én is notebook-ot keresek, és egyenlőre ezek a kiszemeltjeim, de még sok ezer gép van, és biztos van olyan, ami kedvezőbb mint ezek

2010. dec. 20. 20:32
 5/5 anonim ***** válasza:

előző vagyok

bocsi, megtaláltam a laptopot amit kerestél, ezek sokkal drágábbak

2010. dec. 21. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!