Valaki ajánlana egy jó könyvet vagy oldalt a lenti gondomra?
Figyelt kérdés
Az igazság az hogy nem igazán értek a számítógépekhez. Vagy legalábbis nagyon-nagyon alapszinten.
Az lenne a kérdésem hogy tudtok olyan könyvet/oldalt javasolni ami részletesen leír mindent amit a számítógépekről és a működésükről tudni kell és egy kezdő is könnyen megértheti.
Köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 25. 21:04
1/5 anonim válasza:
Figyike ,én azt mondom ,kicsit olyan ez a számítógépezés mint a csókolózás . Az elején nagyon nem tudja az ember még elképzelni se ,azt később már úgy belejön mint kiskutya az ugatásba. Nincs ilyen könyv amit írtál ,de hidd el ha naponta kb 1 órát gépezel egy év múlva már nagyon profi leszel . Mindenki a nulláról kezdte a számítógépezést ,belefogsz te is jönni. Ja és még egy : minden problémára fönt van már a válasz a neten ,erre nagyon jól használható a Google keresője.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
bocs! a 2. és 7. link már nem él!!!
4/5 anonim válasza:
De egy alapfokú tanfolyam is jó, ha van pénzed. Vagy egy olyan barát aki szivesen segít, én úgy tanultam.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:D
2010. nov. 29. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!