Nincs Format C - D opció, hanem csak Javítás. Mi lehet a baj?
Szóval eddig mindig remekül sikerült újraraknom az XP-t és ezzel egyidőben formázni a winchesteremet, illetve ujraparticionálni is. 160gigás, mindig is 2 partícióra volt szedve, C és D..eddig mindent így csináltam, mint itt leírva:
Ezután berakod a cd meghajtóba a Win.XP cd-t és újraindítod a gépet.
A betöltésnél a bootoláshoz érve meg kell nyomni egy tetszőleges billentyüt, majd ezt követően elindul a betöltés.
kb. 3-4 perc múlva megjelenik egy lap Telepítés folytatása - a partició létrehozása.
Alul megjelennek a választási lehetőségek. Az alábbiakat válaszd !
- T = partició törlése (a jel a C meghajtón legyen)
- Enter = folytatás
- L = törlés
- Enter = telepítés
- Enter = partició formázása ( NTFS fájlrendszer használata legyen bejelölve)
viszont nem jelenik meg ez a partició kezelő, hanem rögtön a telepítéshez ugrik, ahol csak a C-t érzékeli, illetve a már azon fent lévő XP-t. Gondoltam felrakom oda, hátha magától le is formázza, annak ellenére, h éreztem, h vmi nem stimmel, mert hát ugye nem így szoktam..szóval feltelepítettem, de ez sztem inkább csak vmiféle javítás lehetett, mert minden maradt a régiben, a háttérkép, a fájlok - mappák az asztalon, szóval minden, annyi, h lett kb 3-4 giga plusz szabad helyem a C-n.
Vkinek vmi ötlet? Nagyon hálás lennék, mert már több helyen utánaolvastam a dolognak, de sehol sem találtam pont ilyen jellegű problémát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!