Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy kerülhet ez a levél a...

Hogy kerülhet ez a levél a gmailemre?

Figyelt kérdés
Ma láttam,hogy 2 napja kaptam egy emailt a gmail csapatától melyben gratulálnak hogy sikerült az új gmail fiókomat megcsinálnom!!! A részleteknél egy idegen férfi neve szerepelt cimzettként és az én email címem.Ismerősöm sincs ilyen.Nem is csináltam semmiféle fiókot.A levél egy kódot tartalmaz meg a gmail címét a srácnak.Szerintetek hogyan kerülhetett ez a levél hozzám?
2010. nov. 23. 20:41
 1/10 anonim ***** válasza:
véletlen lehet elküldte a gyerek, vagy csak simán spam
2010. nov. 23. 20:43
 2/10 A kérdező kommentje:
gmail csapata küldte NEKI de az én címemre....
2010. nov. 23. 20:45
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

Megerősítés, hogy a te címedben küldhessen levelet.

vagy hogy a te leveleidet neki irányítsa át

vagy pedig az ő másodlagos email címének a tiedet állította be

ha kód van benne ESZEDBE NE JUSSON RÁKATTINTANI!!!

2010. nov. 23. 20:48
 4/10 A kérdező kommentje:

a levél kb ez:

gratulálunk,sikeresen létrehoztad a xxxxx gmail fiókodat.

A kód ami van az ahhoz kell ha esetleg jelszót váltana vagy ilyesmi.

2010. nov. 23. 20:48
 5/10 A kérdező kommentje:

inkább bemásolom,kipontozva a neveket:Gratulálunk, sikeresen létrehozta a Gmail programhoz kapcsolódó

vadonatúj címét: ............@gmail.com.

Kérjük, őrizze meg ezt az e-mailt, mert egy fontos

igazoló kód található benne, amelyre szüksége lehet, ha

valamilyen problémát tapasztal, vagy elfelejti a jelszavát.

Fiókjába a következő címen jelentkezhet be: [link]

Üdvözlettel:

A Gmail csapata

Igazoló kód: ..........

Ha nem Ön hozta létre ezt a címet a Gmail programhoz, és ez az üzenet

nem tűnik ismerősnek, kérjük, látogasson el a következő címre:

[link] support/bin/answer.py?answer=62400

Ellátogattam erre a lenti címre mert nem én hoztam létre ezt a fiókot,de nem lettem okosabb.

2010. nov. 23. 20:52
 6/10 anonim ***** válasza:

de átirányítás nem lehet, mert ez az email már mikor megcsinálod a címet, rajta van a fiókon...

lehet csak hibázott a google

2010. nov. 23. 20:54
 7/10 Kagemusha válasza:
51%
Spam. Zsír új fiók létrehozásakor sem kaphatsz ilyen tartalmú levelet, azonnal töröld!
2010. nov. 25. 19:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Semmilyen linket ne nyiss meg, azonnal állíts be rá spamszűrőt, aztán töröld. Ez a Gmail-es levél HAMIS.
2010. nov. 25. 20:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Ilyen egy VALÓDI Gmail első email.

A Gmail arra az ötletre épül, hogy az e-mail lehet intuitív, hatékony és hasznos. Sőt, talán még szórakoztató is.

Mappák helyett címkék

A címkék betöltik a mappák szerepét, és van egy külön előnyük: ugyanazt a beszélgetést több címkével is el lehet látni, ezért nem kell egy meghatározott mappába helyezni azt. További információ

Törlés helyett archiválás

Semmit nem kell kidobnia. Archiváláskor a program a beérkező levelek közül az "Összes levél" mappába helyezi át az üzeneteket, így azok nem torlódnak fel a postaládában, de szükség esetén továbbra is kereshetők maradnak. További információ

Beszélgetés nézet

A Gmail csoportosítja a postaládában lévő e-mail üzeneteket és a rájuk érkezett válaszokat, ezért leveleit mindig a beszélgetések szövegkörnyezetében láthatja. Az egymással összefüggő üzenetek szépen egymás felett helyezkednek el, mint kártyalapok a pakliban. További információ

Audio- és videocsevegés

Nincs szükség külön programra, a csevegőfunkció be van építve a Gmailbe. További információ

Az audio- és videocsevegő funkció használatával akár szemtől szemben cseveghet másokkal. Ehhez mindössze egy webkamerára és egy kisméretű letölthető szoftverre van szükség, amelynek telepítése csak néhány másodpercig tart.

További információ a Gmail használatának első lépéseiről.

Üdvözlettel:

- A Gmail Csapata

2010. nov. 25. 20:32
 10/10 A kérdező kommentje:
okés törlöm:) köszi a válaszokat!
2010. nov. 25. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!