Hogy kerülhet ez a levél a gmailemre?
Megerősítés, hogy a te címedben küldhessen levelet.
vagy hogy a te leveleidet neki irányítsa át
vagy pedig az ő másodlagos email címének a tiedet állította be
ha kód van benne ESZEDBE NE JUSSON RÁKATTINTANI!!!
a levél kb ez:
gratulálunk,sikeresen létrehoztad a xxxxx gmail fiókodat.
A kód ami van az ahhoz kell ha esetleg jelszót váltana vagy ilyesmi.
inkább bemásolom,kipontozva a neveket:Gratulálunk, sikeresen létrehozta a Gmail programhoz kapcsolódó
vadonatúj címét: ............@gmail.com.
Kérjük, őrizze meg ezt az e-mailt, mert egy fontos
igazoló kód található benne, amelyre szüksége lehet, ha
valamilyen problémát tapasztal, vagy elfelejti a jelszavát.
Fiókjába a következő címen jelentkezhet be: [link]
Üdvözlettel:
A Gmail csapata
Igazoló kód: ..........
Ha nem Ön hozta létre ezt a címet a Gmail programhoz, és ez az üzenet
nem tűnik ismerősnek, kérjük, látogasson el a következő címre:
[link] support/bin/answer.py?answer=62400
Ellátogattam erre a lenti címre mert nem én hoztam létre ezt a fiókot,de nem lettem okosabb.
de átirányítás nem lehet, mert ez az email már mikor megcsinálod a címet, rajta van a fiókon...
lehet csak hibázott a google
Ilyen egy VALÓDI Gmail első email.
A Gmail arra az ötletre épül, hogy az e-mail lehet intuitív, hatékony és hasznos. Sőt, talán még szórakoztató is.
Mappák helyett címkék
A címkék betöltik a mappák szerepét, és van egy külön előnyük: ugyanazt a beszélgetést több címkével is el lehet látni, ezért nem kell egy meghatározott mappába helyezni azt. További információ
Törlés helyett archiválás
Semmit nem kell kidobnia. Archiváláskor a program a beérkező levelek közül az "Összes levél" mappába helyezi át az üzeneteket, így azok nem torlódnak fel a postaládában, de szükség esetén továbbra is kereshetők maradnak. További információ
Beszélgetés nézet
A Gmail csoportosítja a postaládában lévő e-mail üzeneteket és a rájuk érkezett válaszokat, ezért leveleit mindig a beszélgetések szövegkörnyezetében láthatja. Az egymással összefüggő üzenetek szépen egymás felett helyezkednek el, mint kártyalapok a pakliban. További információ
Audio- és videocsevegés
Nincs szükség külön programra, a csevegőfunkció be van építve a Gmailbe. További információ
Az audio- és videocsevegő funkció használatával akár szemtől szemben cseveghet másokkal. Ehhez mindössze egy webkamerára és egy kisméretű letölthető szoftverre van szükség, amelynek telepítése csak néhány másodpercig tart.
További információ a Gmail használatának első lépéseiről.
Üdvözlettel:
- A Gmail Csapata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!