Miért gáz az, ha egy lányt érdekel a számítástechnika?
Azért, mert fiús szakma, és egyesek élnek a sztereotípiákkal, hogy műszaki dolgokhoz, számítástechnikához csak ffiak érthetnek, nők nem.
cáfolj rá erre! ha legközelebb a te jelenlétedben adódik gond az egyik géppel, ülj le elé, és oldd meg. biztos nagyot néznek majd a fiúk, aztám elismeréssel veszik tudomásul, hogy a nők is legalább annyira lehetnek hozzáértők, mint ők.
Valóban általában a fiúk értenek hozzá, kicsit a logikája talán közelebb áll a férfi gondolkodásmódjához. De néha-néha akad egy amazon is, aki legalább olyan jó, vagy még jobb is, mint a ffiak. Csak mivel ilyennel még nem találkoztak a körülötted lévők (pontosabban nem vették észre), ezért gondolják, hogy Te is csak kattintgatsz, ahova sikerül :)
Egyáltalán nem gáz, hogy értesz hozzá, sőt! Én is azt mondom, cáfolj rájuk. Lökd el a gép elől azokat a fiúkat, és mutasd meg, mit tudsz :) Cselekedni kell, nem beszélni :D
Aztán problémamegoldás után a jutalomsöröket behajtani!! :D
Nem gáz, én örülnék neki, ha a lányok is értenének hozzá. Én fiú vagyok, és az egyik csaj ismerősöm mindig engem ugráltat, ha nem tud valamit. Elmagyaráznám neki, hogy mit hogyan kell, de nem is hajlandó odafigyelni. Aztán megint megkérdezi ugyanazt, amit már nemegyszer megmutattam neki. Szerintem ez a gáz.
Az előbb linkelt oldal. Pfff... Szégyen!
Inkább örülj neki, hogy értesz hozzá, az értelmesebb fiúknak ezzel imponálsz, hogy meg tudsz magadtól is oldani egy problémát. Tény, hogy sokan nem szeretik, ha egy lány ilyen téren lepipálja őket, de hát istenem, ne foglalkozz velük :)
Nekem van egy lány ismerősöm, aki felettem jár programozó szakon egyetemre. És még szép is :)
Kezdetben engem is kinevettek, de most már komolyan veszik a tudásomat, sőt, 8. után informatikus szakközépbe készülök:) ne foglalkozz velük, mutasd meg, hogy mit tudsz...lehet, hogy irigyek, és nem tudják elfogadni a tudásod... :) legalább is nálam kezdetben ez volt...:)
Egy 6.-os lány:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!