EPSON Stylus DX4450 nyomtatón mért nem tudom beállítani, hogy csak feketén nyomtasson?
Figyelt kérdés
A fekete patron fullon van, az egyik színes kifogyott, de amúgy sem használom a színeseket sokat. Be akarom állítani úgy, hogy csak a feketét használja, mégsem tudom. Rákattintok a "Nyomtatóbeállítások"-ra, azt írja: nem végrehajtható. Ha a "Tulajdonságok"-ra, akkor nem történik semmi.
Ha nyomtatni akarok, akkor mindig azt az ablakod dobja fel, hogy cseréljem ki a színeset...
Nem akarok csak azért színes patronokat venni, hogy a feketével tudjak nyomtatni.
Valaki segítsen, mi lehet a baj?!
2010. nov. 22. 20:17
1/2 anonim válasza:
Sajnos hasonló gondom nekem is volt.. Ez a sz***tláda nyomtató ragaszkodik ahhoz, hogy az összes patronban legyen (legalább egy kevés) tinta függetlenül attól, hogy csak feketét szeretnél használni. Szerintem ezt nem lehet kicselezni. Nekem legalábbis nem sikerült..
2/2 A kérdező kommentje:
Ahogy hallottam, amiatt nem tudok belépni a nyomtató beállításaiba, mert nem eredeti festéket használok. Micsoda kicseszés...!!!
2010. nov. 29. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!