Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy kell 2 gépet összekötni...

Hogy kell 2 gépet összekötni hálózatba routeren keresztül?

Figyelt kérdés

Van két win7-es gép és össze szeretném kötni, hogy ne csak az internet menjen routeren(ez a rész megy), hanem meg is lehessen osztani dolgokat a 2 gép között.

Fogalmam sincs, hogy mit kell csinálni,hogy kezdjem el.Az internet kábelekkel együtt mehet majd a megosztás is? Valamit át kell dugni? Ha összedugdostam, utána a gépeken, hogy kezdjem el? Így a játékokkal is lehet majd multizni? Köszönöm.

2010. nov. 21. 11:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát csináld meg ,hogy menjen mindkét gépen először a net és ha idáig megvagy akkor írj vissza és segítek a gépek közti megosztásban is.
2010. nov. 21. 13:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Ó ,hát nem jól olvastam a kérdésed ,hisz azt írod ,hogy a net már megy .

A kábelozás ugyanígy maradhat az okés a gépek közti fájl cserékhez is.

Akkor a megosztás már csak annyi ,hogy mappán jobbklikk és Megosztás.

2010. nov. 21. 13:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Hiába csinálok bármit, nem látják egymást, vagy csak én vagyok hülye?!:D
2010. nov. 21. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!