Felesleges ilyen erős laptop-ot venni?
Általános célokra kellene: -MSN
-Youtube (HD videók)
-e-mail-ezgetés
- videószerkesztés
- néhány 2005 körüli játék
Sokan mondják, hogy ilyen célokra egy 100 ezres gép is elengedő.
Viszont én most olyan gépet szeretnék venni, ami évek múlva sem nevezhető "sz@rdarabnak"...
Nem mostanában lesz ennyi pénzem, szóval most szeretnék egy jó gépet venni!
Mi a véleményetek?
a Youtube HD a legnagyobb gépigényű rész, még a mai játék is elszégyellheti magát gépigénybelileg a adobe flash gépigénye mellett.
ugyanis nem mindegy, hogy akad a flash, vagy gördülésmentesen fut, teljesképernyőn a youtube film.
ne 100-ért, hanem inkább 150-ért keress gépet, ha youtubét még 3 év múlva is tökéletes minőségben akarod nézni.
Ez a flash minden egyes update-vel egyre erősebb gépet követel.
> Felesleges ilyen erős laptop-ot venni?
> Általános célokra kellene
"Általános célokra" szerintem is egy enyhe túlzás ez a gép.
> olyan gépet szeretnék venni, ami évek múlva sem nevezhető "sz@rdarabnak"
Olyan gép nincs. Fogyasztói társadalom van vazze! :(
> Mi a véleményetek?
Ha van rá pénzed vegyed meg nyugottan.
(hadd jegyezzem meg halkan hogy ennyi pénzért sokkal jobb asztali gépet kapsz, szóval ha nem akarod viszegetni a gépet, inkább asztalit vegyél)
Első: Na végre, valaki, aki nem egy eeePC-t ajánl 1080p-s Youtube-videókhoz... :D Kössz!
Második: Igazad van neked is. Danke
Hát 200 -ért én tuti nem vennék Laptop -ot.
Akkor már inkább 100-ért egy alap laptop (ami simán elbírja az általad kitűzött célokat) + másik 100-ért egy belépő szintű asztali gép videoszerkesztésre, aminek a továbbfejlesztése is sokkal olcsóbban kivitelezhető.
P.O.C
Értelek én, de akármilyen erős kis asztali gépem van, azt majd nem tudom az egyetemen hurcolászni...
Ezért lenne jó a laptop mobilitása. És egy olyan gép, ami még évek múltán is megfelel az alapvető igényeknek.
(Lehet, hogy amiket leírtam, most még csak alapigénynek számítanak, de nem vennék rá mérget, hogy 4 év múlva is azok lesznek...)
Értelek, de szerintem azért egy 200 ezres gép hiperdrága.
Vehetsz gamer ASUS-t 500k-ért, vagy Hp Elitebook-ot 800k-ért is...Na látod, olyat én se vennék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!