Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom meghatározni...

Hogyan tudom meghatározni hogy melyik meghajtóra mentem a fájlokat?

Figyelt kérdés
Ha van valami amit letöltök automatikusan a D-re menti és már teljesen megtelt. Szeretném a C-re menteni, de nem tudom hogy kell.
2010. nov. 18. 23:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Írd ki a saját cuccaidat CD-re vagy DVD-re. C-n maradjon a rendszer, de egy nagytakarítás nem ártana ezzel: [link]

Leszedi az összes felesleges netes szemetet, amiket a Windows begyűjtött. (.TEMP fájlokat).

2010. nov. 18. 23:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Amikor letöltesz valamit, arra automatikusan felajánl a windovs egy könyvtárat. Ha ránézel a könyvtárra, felül van a címsora. És a címsor mellett közvetlenül jobbra, van egy balramutató nyíl, és mellette egy felfelémutató nyíl. Nos ezekkel a nyilakkal tudsz lépkedni a könyvtárak, meghajtók között. Tanuld meg a használatát, nagyon jó dolog. Csinálj egy könyvtárat a D meghajtódon, és nevezd el valaminek. PL kályha. Utánna a hagyományos letöltéssel töltsél le valamit, és a felajánlott könytárból kiindulva, juss el a D meghajtó kályha könyvtárig. És tedd oda amit letöltöttél. Gondold végig, hogy a felajánlott C meghajtó letöltések könyvtárból, milyen úton tudsz eljutni a D meghajtó kályháig. ( haladj a "sajátgép felé, és itt tusz átlépni meghajtót! Sok sikert.
2010. nov. 18. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!