Jack dugó probléma. Hogyan tudnám korrigálni?
Nos, elöl van egy jack bemenet, és ha oda rákötök egy erősítőt, amire két hangfal csatlakozik, akkor nem szól, mindig csak egy. Ha forgatom a kábelt, akkor egyszer az egyik, egyszer a másik.
Gondolom nem érintkezik jól, jól gondolom?
Először sokáig azt hittem, hogy a jobb kimenet az erősítőből rossz, mert az sosem szólt. Ilyenkor hátulra volt bekötve a dugó. Most bekötöttem előre, elkezdtem forgatni, és kiderült, hogy jó a jobb kimenet, csak a jack dugó rossz.
De egy valamit nem értek; hogy a hátsó integrált jack kimenet, hogy lehet rossz, hogyha alig van használva? Nem mozgattam sose, nem feszegettem, erre meg rossz...? Hogy van ez? Az első kimenetet még értem is, mivel ott a fülest használom elég gyakran.
Ha tényleg az a baja, hogyan szedhetem ki a jack bemenet, vagy hogyan javíthatom meg? :/
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!