Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Jack dugó probléma. Hogyan...

Jack dugó probléma. Hogyan tudnám korrigálni?

Figyelt kérdés

Nos, elöl van egy jack bemenet, és ha oda rákötök egy erősítőt, amire két hangfal csatlakozik, akkor nem szól, mindig csak egy. Ha forgatom a kábelt, akkor egyszer az egyik, egyszer a másik.

Gondolom nem érintkezik jól, jól gondolom?

Először sokáig azt hittem, hogy a jobb kimenet az erősítőből rossz, mert az sosem szólt. Ilyenkor hátulra volt bekötve a dugó. Most bekötöttem előre, elkezdtem forgatni, és kiderült, hogy jó a jobb kimenet, csak a jack dugó rossz.

De egy valamit nem értek; hogy a hátsó integrált jack kimenet, hogy lehet rossz, hogyha alig van használva? Nem mozgattam sose, nem feszegettem, erre meg rossz...? Hogy van ez? Az első kimenetet még értem is, mivel ott a fülest használom elég gyakran.

Ha tényleg az a baja, hogyan szedhetem ki a jack bemenet, vagy hogyan javíthatom meg? :/

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

2010. nov. 12. 20:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Énse értem... Miután több mondaton keresztül ecsetelted, hogy a dugó rossz, hogy lyukadtunk ki a kimenethez? Rossz a dugó, vágd le, boltban vegyél másikat, és kösd hozzá a kábelt, ennyi.
2010. nov. 12. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!