Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A videokártyám leállt. A...

A videokártyám leállt. A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43) Mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Leadtek Geforce 9800GT 512MB DDR3 PCI Express OEM nevezetű videokártyám van és ezt írja az eszközkezelő: A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43) mit lehet ilyenkor tenni ? valakinek volt már ilyen problémája ? Windows7-em van.
2010. nov. 12. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:

"Ajánlott megoldás

Az eszköz működését irányító egyik illesztőprogram arról értesítette az operációs rendszert, hogy az eszköz hibásan működik.

Ha már futtatta a hibaelhárítási varázslót, célszerű a probléma azonosításával kapcsolatban további információkat keresni a hardver útmutatójában."

Vagyis tedd újra az eszköz driverét, ha lehet, más verzióval.

2010. nov. 12. 15:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt már probáltam sajnos nem lett jó :S
2010. nov. 12. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Én még kipróbálnám másik gépben is, mert lehet, hogy az oprendszer egy része hibásodott meg.

Ha másik gépben is hibás, akkor a hardver rossz.

2010. nov. 12. 16:01
 4/5 A kérdező kommentje:
oké köszi megprobálom
2010. nov. 12. 16:04
 5/5 kmiki68 válasza:
Nekem MSI 6600gt-vel volt ilyen gondom csak és kizárólag MSI driverrel volt hajlandó működni.
2011. márc. 18. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!