Mi az a win32 alkalmazás? És mit lehetne tenni, hogy ismét induljanak azok a programok, amiket telepítettem?
Figyelt kérdés
Mobilnetem volt, most vezetékes lett és a mai naptól nem működik az msn, nem tudok telepíteni programokat, mert valami olyat ír ki, hogy ez nem win32 alkalmazás. Utánanéztem, de nem találtam olyat, hogy mit lehetne ezzel tenni. Én nem tudom újratelepíteni a gépemet. Légyszí, segítsen valaki, aki ért ehhez! Előre is köszönöm!2010. nov. 11. 19:33
1/3 anonim válasza:
asszem azt jelenti hogy nem kompatibilis az adott program a 32bites windowsal
2/3 anonim válasza:
az msn az gondolom windows 7-es, itt az xp-s: [link]
Amúgy ez nem az xp-re irt verziója a progiknak
3/3 A kérdező kommentje:
de akkor hogyhogy eddig normálisan ment rajta minden? nem értem, mi történt. azóta ilyen, hogy másfajta netem lett
2010. nov. 11. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!