Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért van, hogy mikor bekapcsol...

Mért van, hogy mikor bekapcsolom a laptopot mért adja néha ezt ki:Az asztal előkészítése?

Figyelt kérdés
Megvan már 3-4 éve a laptopom (Windows Vista)..és utóbbi 4hónapba mikor átakarok jelentkezni egyik felhasználóból a másikba akkor amikor kedve tartja kiaggya hogy asztal előkészítése és kihoz egy olyan felhasználót ahol semmi nincs rajta semi program..:S aki tuggya,hogy miért lehet az írja meg pls :S
2010. nov. 10. 17:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem sokat filozófálnék ezen ,újratelepíteném a gépet és a probléma letudva.
2010. nov. 10. 19:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Énis gondoltam rá..de most azért nem telepítem újra a gépet :S..Csak jó lenne tudni h mért csinálja ezt :S
2010. nov. 11. 13:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Oksa ,akkor filózgassál rajta.
2010. nov. 11. 14:32
 4/10 anonim válasza:
nekem régebbi gépem van, és ha 1-nél több feljhasználó van rajta egyszerűen behülyül és kiad ilyeneket, lehet hogy neked is ez a gondja, helyedben én is újratelepíteném a gépet és lehetőleg 1 felhasználót tartanék rajta.
2010. nov. 22. 17:48
 5/10 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm a válaszokat de a gépet azért nem raknám újra :S Mert annyira nem fontos csak hát idegesítő h nem tudom/tudtam h mért van ez :DD És azért kell 2 felhasználó mert a másik apumé szóval nem szünetetem meg egyiket sem :S

De azért köszönöm:)

2010. nov. 22. 18:03
 6/10 anonim válasza:
Nem szólok bele, de az miért baj, ha apuddal meg kell a gépedet osztani? Én is megosztom tesómmal a gépet, nem nyúl a cuccaimhoz, én se az övéihez, ha meg van olyan dolog, amit tényleg nem akarok hogy meglásson ő, vagy más, azt pendrive-ra rakom, fontosabb hogy működjön a gép, minthogy valaki nézegesse a cuccaimat. De a te dolgod.
2010. nov. 23. 21:03
 7/10 A kérdező kommentje:
Már bocs de nem véleményt kértem arról hogy hogy használjam a gépem :O
2010. nov. 23. 21:10
 8/10 anonim válasza:
akkor én is azt mondom amit a második hozzászóló... filózgassál még rajta...hány éves lehetsz vajon? az ember tanácsot ad, vagy megfogadod vagy nem, de jó modort azért illett volna valakitől tanulnod (Y)
2010. nov. 24. 20:23
 9/10 A kérdező kommentje:

14 vok és jobb lesz ha kussolsz..

az nem tanács h megmondja h mit csináljak a saját gépemen..

féleszüek -.-

2010. nov. 24. 20:31
 10/10 anonim válasza:
kis tökmag vagy még egyébként is, egyáltalán nem szóltam bele, birom a 14 éves kis taknyokat...sokat képzelnek magukról de ha tükörbe néznének, rájönnének, hogy milyen gyerekesen viselkednek. Legyél magadra büszke. :)
2010. nov. 24. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!