Miert nem frissit a windows update?
Figyelt kérdés
Levan toltve a frissites es ujra akarom inditani a gepet de amikor ujrainditom (frissites es ujrainditast nyomtam) akkor nem tolti le a frissitest es akarhanyszor megprobalom mindig ez van egyszeruen nem tolti le mit lehet ilyenkor tenni?márc. 25. 23:20
1/5 anonim 

válasza:

Lemezkarbantartót futtass admin módban.
2/5 anonim 

válasza:

A windows hemzseg a hibáktól, de nagy ritkán van olyan hiba is, amivel a felhasználó jól jár, pl. ez. Azért a biztonság kedvéért tiltsd le a windows update-et, nehogy egyszer mégiscsak frissítsen!
3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ha ki akarom kapcsolni a gepem akkor nem tudom siman leallitani csak "frissites es leallitas" van es ez idegesito amikor csak ki akarom kapcsolni a gepem es meg kell varjam amig eloszor ujraindul es utana tudom csak kikapcsolni mikozbe semmit nem frissit :/
márc. 26. 16:07
4/5 anonim 

válasza:

Így intézi el a Micro$oft, hogy akkor se úszd meg hiba nélkül a frissítést, ha az valami hiba miatt nem tud települni. Tanulság: vindóz-telepítés után első dolgunk legyen letiltani a windows update-et.
5/5 anonim 

válasza:

Az agyonreklámozott Windows 11 egyik bugja is lehet, elég rossz és nem fogok átállni a Windows 10-ről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!