HEEELP! Honnan lehet letolteni lg kp501 szoftverfrissitest?
Figyelt kérdés
tonkrement a telefonom soft-ja,ma egesz delutan kerestem a szoftvert,de se a gyarto nem segitett ki se a google. mar otletem sincs h mit csinaljak. ha lehet linket kernek ami a letolteshez dob egybol.. nagyon fontos volna mert a munkamnak elengedhetetlen eleme a telefon,es ha holnap nem vagyok elerheto az a munkamba is kerulhet.. remelem kapok segitseget.elore is kossz2010. nov. 9. 19:53
1/4 anonim válasza:
Esetleg megnézném a telefonhoz kapott imakönyvben, vagy a Cd-n, amit szintén hozzá kaptál.
2/4 anonim válasza:
kp502 vagy a kp500 szoftja is jó rá mivel belsőleg ugyonaz a telefon...
4/4 A kérdező kommentje:
az elso valaszolonak koszonom a semmit ,azzal kezdi egy idiota is h belenez a dobozba,ha nincs akk gyarto oldala,majd google. szal nem segitettel.
a masodik valaszolonak kossz a tippet,amugy a garanci mar le van jarva..
2010. nov. 9. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!