Laptop tisztitás?
vásároltam egy gaming laptopot Vodafone cégtől, amire 3 év garanciát kaptam. kb 3 hónapja használom.
és eléggé macera a gép takarítása. ismerek egy számítástechnikai üzletet, ahová régen a gépeim hordtam tisztításra. 12 ezer ft, egy teljes tisztítás. ebbe benne van + a pasztázás is.
de viszont mivel garancia van rá, így a vodafone cég is el vállal ilyesmi munkát? vagy inkább vigyem oda, ahová eddig hordtam a gépeket? a laptopon egyik csavar sincs le matricázva, amivel a gép garanciáját vesztené.
én nem szívesen nyúlnék hozzá! mivel nem egy olcsó gépről van szó.

2 ventilátor van a laptop alatt. és felemeltem tiszta por volt! és lehet látni, hogy a 2 venti is eléggé poros. gondolom így nem hűti magát rendesen játék közben.
Mit tisztogatsz egy laptopon 3 honap utan?
3 hónap eléggé hosszú idő, napi 15 óra játszás alatt. én szeretem tisztán tartani a dolgaimat, mért baj az? csak az ujjamat végig húzom az asztalon 1 centiméter vastag por lesz! de ezt mindjárt orvosolom is.
de sajnos a kérdésemre nem kaptam választ.

meg is fogom kérdezi miánt elérhetőek lesznek. de mivel nem voltak azok, nem fogok 50km utazni ilyen rossz időben hogy ezt meg tudjam.
ezért fordultam a GYK-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!