Meg lehet még találni valahol a fotót?
Figyelt kérdés
Egy fotóból kivágtam egy részletet, és sajnos úgy mentettem el, hogy nem neveztem át, tehát az eredeti fotó elveszett.?
Van rá lehetőség, hogy valahonnan, vagy valahogyan visszaszerezzem?
febr. 9. 11:56
1/7 anonim 

válasza:

Ha az volt belőle az egyetlen példány, nem tudsz mit csinálni. A benne lévő információt törölted, és rá is mentettél amivel végleg eldobásra került a törölt részlete.
Erre csak megelőzés van: fontos dolgokról mindig legyen legalább egy, és lehetőség szerint több biztonsági másolat. Szerkesztés előtt mindig csak egy másolati példányon dolgozol, hogy az eredeti megmaradjon.
2/7 anonim 

válasza:

Disk drill vagy hasonló programmal van rá esély
3/7 anonim 

válasza:

Újra letöltöd onnan a fotót ahonnan előzőleg beszerezted.
4/7 anonim 

válasza:

Ha netről van ott jó eséllyel még megvan. Ha te csináltad, akkor a fényképezőgép memóriakártyáján még ott lehet, ha nem törölted.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem sajnos, nem én csináltam, és nem is netről van, hanem küldték nekem messengeren. Viszont ott meg már törölve van.
febr. 9. 18:56
6/7 anonim 

válasza:

A képszerkesztő programot becsuktad azóta? Vagy még nyitva van? Ha nem csuktad be "undo"...
7/7 anonim 

válasza:

Ami reális esély marad, hogy elkéred újra attól akitől kaptad. Ez így már nem technikai akadály, csak szociális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!