Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Prohardveren a fórum topic...

Prohardveren a fórum topic adminok tényleg arra izgulnak fel, hogy törölgetik kedvükre a hozzászólásokat releváns tartalom esetén is?

Figyelt kérdés

Haverom kérdezi.

Persze nem kötelező oda írni/kérdezni.

ma 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Két tucat fórumot olvasok minden nap, nincs ilyen tapasztalatom.
ma 14:21
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Még soha nem láttam indokolatlanul törölt posztot.
ma 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:
41%

Inkább kitiltani szoktak pár hónapra minden előzetes figyelmeztetés nélkül mondvacsinált okra hivatkozva. :(

Ha nem vagy szimpatikus valamelyiknek.

ma 16:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó, olyat sem láttam még. Pedig szinte majdnem a kezdetek óta vagyok tag azon az oldalon. Hidd el, hogy semmilyen választ nem törölnek ok nélkül. Még vitába torkollót sem. A topik gazdáknak van moderációs joguk, de ők csak a saját topikjukat tudják moderálni és nincsen közük a Prohardver üzemeltetőihez. Ezen kívül még egy lehetőség van, hogy a kedves "haver" maga kérte, hogy töröljék az összes hozzászólását. Akkor viszont a történet szándékosan el lett ferdítve, hogy bemocskolják az oldal hírnevét. Ha valakit kitiltanak az oldalról, akkor az nyomós okkal történt.
ma 17:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem rendszeresen (~évente) tiltanak "csak úgy" pedig se nem csúnya, se nem politika, se nem rágalmazó dolgot nem írok. Amikor rákérdek olyan hozzászólásokra hivatkoznak amikben semmi különös nincs és még csak nem is törlik a hozzászólásokat.
ma 17:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Elhisszük...
ma 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!