11-éves kisfiam asztali PC- re gyűjt,évek óta,nagyon kitartó.Úgy hallottuk,inkább összerakatni érdemes,tud-e esetleg valaki segíteni abban,hogy mit kell belerakatni?Ár-érték arányba a legkedvezőbb megoldás érdekelne.
Sajnos a keret elég kicsi.
Én ennyiből biztos hogy használt gépet vennék, mondjuk egy 2 éveset aminél még van alkatrész ami garanciális.
Egy ilyen gép újonnan 2szer ennyibe került és biztos hogy jó.
Most, 200 ezerből videókártya nélküli gépet lehet összerakni maximum, erős kompromisszumokkal.
Ez az igazság.
Emberek ne legyetek már ennyire gyagyások.
Fogjátok már fel hogy egy 11 éves gyereknek kell a számítógép.
Akik ilyenekkel játszanak hogy Roblox, Minecraft, Fallguys, Fortnite, Rocketleauge stb...
220-ból kapnak egy modern Ryzen 5-ös vagy új generációs I5-ös konfigot, aminek az integrált gpu-ja simán el fog bírni ezekkel.
Én a 11 éve 110.000Ft-ért vett konfigomba vettem 30-ezer-ért vettem nemrég procit meg vga-t használt outdated modelleket, és az is tökéletesen vinné ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!