PCX vagy iPon-nál saját CD kulcs telepítése?
Figyelt kérdés
Elég öreg vagyok, de szeretném magam meglepni egy számítógéppel, de nincs sajnos senkim, aki feltelepítené és társai, én nem igazán értek hozzá sajnos. Saját windows 11 kulcsot nem telepítenek kérésre ezen a 2 helyen a 35.000 forintos rendszervásárlás helyett? Az én pénztárcámnak ez drága sajnos.ma 08:54
1/4 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy megcsinálják, de egyébként nem egy nagy kaland. Ha elrontod, akkor is annyiba kerül a telepítés, mintha nem rontottad volna el. Ha van okostelefonkd, ChatGPT segít.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, megpróbálom őket megérdeklődni, csak nem akarom magam hülyének nézetni. Igen van, ránézek, hátha tud segíteni a tudatlanságomon.
ma 09:09
3/4 anonim válasza:
Rokon vagy szomszéd sincs aki megcsinálja? 12 éves szomszéd kissrác megcsinálja szerintem 2 csokiért.
Világ életemben pofátlanságnak tartottam ilyenekért pénzt kérni a boltokban, hisz "next next finish" jellegű dologról van szó. Aki meg a "driverezést" (idióta szó ez, hiába használják) hozná fel, az is nagyjából fél óra alatt letölthető a konfigurációk 90 százalékára, onnantól már csak nyomkodja a 20. gépen is a next gombot a "szakember".
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos a feleségem és fiam már nem él, unokám pedig nincs. Én elköltöztem már egy ideje, így sajnos nincs közeli ismerősi köröm a közelemben, de megpróbálom ha nem más a ChatGPT segítségét kérni, ha nem vállalják a PCX és iPon-nál, maximum megtanulom.
ma 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!