Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 11 fél éves akksija...

IPhone 11 fél éves akksija ennyit romlott?

Figyelt kérdés

Nyáron cseréltettem benne akksit istyleban eredeti alkatrészre.

Reggel 100%on hoztam el otthonról, nem használtam napközben, max fél órát és 32%on van.

Eddig teljesen jól működött, nap végére még ha használtam akkor is 50% felett volt.

Az akksi állapota 98%os, eddig 100%on volt. De nem gondolnám, hogy ez a 2% ennyit jelentene.

Nyáron 85%os akkukapacitással, egész nap használva is estére 10%on volt.

Mitől lehet és mit csináljak?

ma 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Beleraktak neked egy használt sz@rt.
ma 16:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Hivatalos márkaszervízbe vittem, a telefonom is kiírja, hogy eredeti és mint fentebb is írtam, eddig fél éven keresztül jól működött.
ma 17:13
 3/4 anonim ***** válasza:

2

Hát brev akkor menj az ájjsztájlba és rakass bele mégegy hasznàlt f0st. Ha neked ennyit megér a konzumidiotizmus.

ma 17:40
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem igazán értem mi nem érthető abban, hogy hivatalos márkaszerviz és gyári alkatrész. Ha használt akkumulátor került volna bele, akkor feltételezem nem működött volna fél éven át tökéletesen. Jobban hiszek a tényeknek, mint neked, aki látatlanban ilyet állít.

A kérdésem továbbra is a lehetséges ok feltárására irányul.

ma 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!