Milyen vezeték nélküli egeret érdemes venni?
Figyelt kérdés
20 ezer forint alatti értékre gondolok. Hol éri meg leginkább ár-érték arányban?tegnap 01:06
1/6 anonim válasza:
Ha nem kell gémer egér, akkor csakis Logitech, ami 1 évig bírja elemmel.
2/6 anonim válasza:
Néhány Logitech erősen túl van árazva. Én vettem egy olcsóbb modellt, de inkább elajándékoztam, mert lötyögött, és billegett az asztalon, és vettem egyet a Lidl-ben fele annyiért, ami azóta is gond nélkül működik. Amúgy a felbontása is nagyon alacsony volt az árához képest.
3/6 anonim válasza:
Logitech. Nagyon takarékos az elemmel, pontos, gyors.
4/6 A kérdező kommentje:
3-as: Mármint ez általánosságban mindegyikre igaz?
Ja és ha már ennyire Logitech, van valami időközönkénti akciójuk, bármilyen programjuk, amire érdemes odafigyelni?
tegnap 12:26
5/6 anonim válasza:
Igen, kb az összes Logitech jó minőség, válassz olyat, ami neked tetszik. Nekem egy M545 van (ezt már sajnos nem gyártják), az 7 éves, ezalatt mindössze ötször kellett elemet cserélnem.
6/6 Szirty válasza:
Logitech.
Én egy M190-et és egy M185-öt használok.
Előnye hogy sokáig bírja az elem akkor is ha nem kapcsolom ki.
Ennél is nagyobb előnye hogy nem kell ba***gatni hogy felébredjen. teszi a dolgát azonnal ahogy mozdítom.
Egyszer vettem a Lidl-ben egy Silvercrest-et. Amikor takarékra helyezi magát hiába mozgatom, folyton gombot kellett nyomni hogy ébredjen. Néha többször is.
Aztán amikor felébred gyorsan eljátszotta az összes mozgást meg gombnyomást.
Ablakok záródtak be, program indult, ikon átkerült máshova stb. Nagyon idegesítő. Kivágtam a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!