Milyen megoldást tudnátok arra, hogy a tablet méreténél nagyobb képpel tudjak videókat nézni?
Figyelt kérdés
Nyílván nem otthon szeretném nézni rajta a videókat, azért kérdem.
Nekem még a tablet átmérője is pici, nemhogy egy telefoné.
Zenscreen jó lehet vagy egyéb megoldás?
jan. 1. 02:13
11/25 anonim válasza:
Tehát ha jól értem úgy akarsz nagy képernyőt, hogy áram sem elérhető?
12/25 anonim válasza:
Arról nem volt szó, hogy nincs áram, márpedig abból sok kell a nagy képhez, azaz minimum egy hatalmas, nagy teljesítményű (és drága) power bank, ha támogatja az eszköz egyáltalán. Szerintem ezt az egészet felejtsd el.
13/25 anonim válasza:
Az #1 válaszoló módszeréhez nem kell áram.
14/25 anonim válasza:
Akkor keressen rá mobiltelefon nagyítóra, bár én nem adnék a marketingképekre.
15/25 A kérdező kommentje:
De áram van, mármint dugalj, de kérdés, hogy ezek a smartscreen-eket lehet úgy működtetni, én a leírásból úgy vettem ki, hogy nem.
jan. 3. 15:46
16/25 A kérdező kommentje:
Már miért felejteném el, legrosszabb esetben is veszek egy tablet-et, még lehet hogy egy mini projektort hozzá.
jan. 3. 15:48
17/25 anonim válasza:
"legrosszabb esetben is veszek egy tablet-et"
Azzal indítottál hogy "Nekem még a tablet átmérője is pici"
19/25 anonim válasza:
Ha a smartscreen alatt hordozható monitort értesz, azt talán nem, de rendes monitort nyilván igen. A teljesen akkumulátoros megoldásra írtam, hogy felejtsd el a magasabb költség miatt, de úgy tűnik, van ott áram bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!