Hogyan fizessek így elő a pc game passs-ra?
üdv mindenkinek!
elő fizettem a pc game pass-ra telenor sím kártyával.
használtam ugye egy hónapig, míg nem kérte az újabb előfizetést a rendszer.
azért nem volt a kártyára több pénz töltve, mert csak ki próbálás ügyileg volt nekem ez a 1 hónap.
de meg tetszett! így gondolva, rá ér majd akkor pénzt rakni a kártyára, majd ha kérni fogja a program az újabb 3600 ft-ot. de akadt egy kis probléma.
meg nyitom a pc game pass programot. azon belül pc game pass beszerzése, ahogyan múltkor is csináltam ugye. meg nyitom azt a felületet ahol elő lehet fizetni. és 1 másodpercre meg nyílik a telefonos 20-as sím kártyával való előfizetési lehetőség, de aztán el is tűnik! és ezt az ablakot kapom.
kép [link]
rá megyek a javítás most lehetőségre, és be dob nekem egy weboldalt. de ott csak bánkártyás előfizetést enged a rendszer! szóval telenoros lehetőség nem adott.
de ha új pc game pass fiókot csinálok, akkor maga a programban való telenoros lehetőséget engedi! vagy is nem tűnik el 1 másodpercre rá, mint a jelenlegi fiókomban.
és nekem a mostani fiókomra kéne előfizetnem, mert ott vannak a játék mentéseim.
bánkártyám sajnos egyenlőre még nincs. januárban tervezem a beszerzését. de addig szeretnénk játszani!
szóval a kérdésem lényegében az, hogy hogyan fizessek telenoros kártyával, hogy konkrétan ki vág a rendszer a telenoros lehetőség elöl.
"hogyan fizessek telenoros kártyával"
Úgy, hogy előbb rendezed a tartozásodat, az elérhető fizetési módok valamelyikén.
az elérhető fizetési módok valamelyikén.
telenoros sím kártya is egy fizetési mód, viszont azt nem engedi! de egy új fiókon meg igen? érdekes.
értelmezd már a kérdést! légyszíves. el fogom engedi ezt a sím kártya dolgot, ha meg lesz majd a bánkártyám. de míg ez nincs meg, sajnos csak így tudom a tartozást ki fizetni.
Mert ebben az esetben nem elérhető. Tényleg ennyire ostoba vagy, hogy a szádba kell rágni? Szerinted új fiókon van tartozás?
nem nem vagyok ostoba! csak kicsit jobban kéne el magyarázni, nem pedig úgy, mint egy idegbeteg fa@z! már sorry.
Úgy, hogy előbb rendezed a tartozásodat, az elérhető fizetési módok valamelyikén.
ezen aztán sokat lehet értelmezni! a franc se tudta azt, hogy a telenoros lehetőség, csak egy szűz fiókon elérhető! ha valamit nem ért az ember, szépen is kulturáltan is el lehet magyarázni töki, nem kell egyből alpárinak lenni. de köszi a választ és neked is BOLDOG ÚJÉVET.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!