Mi a baj a directx-el?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömnek megvettük a south park stick of tru játékot de indításkor load dx9 error-t ír ki, amikor fel van telepítve a legfrissebb verzió, de azzal se működik. A rendszerkövetelmények is megfelelnek, de ugyan úgy error-t ír ki. Kb ugyan úgy van telepítve az én gépem mint az neki (úgy értvén hogy a driverek, játékkönyvtár, stb...) de neki mégsem működik. Köszi a segítséget!dec. 30. 08:01
11/18 A kérdező kommentje:
Mégegyszer elmondom nincsen CommonRedist!
dec. 30. 16:42
13/18 anonim válasza:
#12 Mármint VisualC++-t, gondolom. De melyik verziót? Minden játéknak más kell, mert a Micro$oft szokásához híven saját magával sem kompatibilis.
14/18 anonim válasza:
13-as. Összeset fel kell rakni mindig. Tuti, hogy működni fog neki utána.
15/18 CspCsj válasza:
Ha esetleg azóta sem jó, akkor próbaképpen letöltöttem és telepítettem a játékot.
Itt van CommonRedist mappa, feltöltöttem ide:
A benne lévő DirectX frissítést, illetve a .NET 2010 VC++ csomag 32 és 64 bites verzióit is ajánlott telepíteni.
16/18 A kérdező kommentje:
#15 akkor a CommonRedist mappát másoljam be a játék mappájába és onnan telepítsem a DirectX-et?
jan. 1. 07:20
17/18 CspCsj válasza:
Bárhonnét telepítheted, a rendszerbe másolja be magát.
18/18 A kérdező kommentje:
Nem jó így se...
ma 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!