Kisdanibrian19830112 kérdése:
Miért nem engedik hogy felvegyük a filmet képernyő rögzítővel?
Figyelt kérdés
Egyes rögzítő elindítása után, a Google kiléptet a filmnézésből, a másik rögzítő egyszerűen némítja a felvételt, hiába állítom be a belső hangfelvétel opciót.#film felvétel #Néma felvétel oka
tegnap 19:50
1/6 A kérdező kommentje:
Nem lehet már semmivel felvenni filmet, pedig mégcsak.nem is új film. Nem tudom felvenni pl a Vissza a jövőbe.trilógiát, néma lesz. A gyári felvevő meg egyszerűen azonnal letiltja a film megtekintését. Dokumentum filmek esetében, vagy régi fekete filmeknél ilyen gond nincs.
tegnap 19:53
3/6 anonim válasza:
Mármint milyen képernyőrögzítővel, milyen forrásból akarsz filmet felvenni?
4/6 anonim válasza:
Régen sárga rca csatiról bárki bármivel bármit fel tudott venni (fhd esetén zöld kék piros rca) +piros-fehér hang, de manapság a kényelmesség miatt senki nem akar felvevőeszközt vásárolni..
5/6 anonim válasza:
Ezt a felvételt úgy kell értenem, hogy elindítod a filmet és valami felvevő programmal 2 órán keresztül rögzíted? Azért ennél vannak egy kicsit gyorsabb módszerek is. Nem értem, hogy miért nem töltöd le inkább?
6/6 anonim válasza:
nem teljesen értem... töltsd le torrentről, ott fent van 4K HDR felújított x féle szinkronnal, stb változatokban. minek szórakozol ilyenekkel?
mit veszel fel tulajdonképpen? hol megy az adás? miről? mi rögzíti? milyen hardver? milyen szoftver?
(szoftver amúgy OBS legyen elsődlegesen, ha windowsról van szó. az a legjobb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!