Mediamarktban jelenleg kapható laptopok közűl, melyiket érdemes megvenni?
Még egyszer: konkrétan milyen szintű online játékra kell? Egy böngészős majomkodásra kb. minden jó. Egy "rendes" játékhoz viszont kelleni fog valami gyengébb dedikált videókártya, anélkül halál. Plusz ami még halál: 512-es SSD MINIMUM kelleni fog. A 256-ossal csak szenvedni fogsz a tárhely hiány miatt állandóan. A 16 giga memória szintén kell, 8-ból nagyon hamar ki tud fogyni a rendszer. Nálam most meg van nyitva a Chrome kb. 8 tabbal és egy Spotify, Windows 11-el ez már 8 giga RAM-ot fog.
Nem alternatíva laptop helyett egy PC? Az jelentősen olcsóbb tud lenni (mondjuk ott nyilván szükséged lesz egy kijelzőre is pluszban).
Ja az ilyenekre tök mindegy a videókártya.
Itt rászűrtem a linken a szerintem vállalható laptopokra, amiket nem akarsz majd jövőre a falhoz vágni, vagy pénzt költeni nagyobb háttértárra és memóriára később:
Kb. ez a kettő fér bele a keretedbe, de mindenképp a másodikat javasolnám:
A második abból a szempontból sokkal jobb választás, hogy egy normális IPS kijelző van benne, sokkal jobb lesz ránézni.
Azonban itt jön a képbe az, hogy a jó istenért sem vennék laptopot a Media Marktból. Én évek óta innen rendelem a rokoni és baráti körbe a laptopokat, sokkal nagyobb a merítés, itt is rászűrtem a szerintem "kötelező" paraméterekre:
"Lenovo mint márka amúgy jó? Jó gépeket csinálnak?"
Nekem még sose volt bajom velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!