Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Asztali pc./HP 8200/-nél mi...

Asztali pc./HP 8200/-nél mi lehet a hiba ??

Figyelt kérdés
A pc kb.minden huszadik-harmincadik bekapcsolásakor leveri a bejárati ajtó feletti kismegszakítót!Panel lakás,a kismegszakitó 15 A-os.Semmi más nem veri le.Ez most pc.hiba ??vagy valami más ?? tudna ezen segíteni egy szakember ?Én sajnos nem igazán értek hozzá ! A segitő szándékokat megköszönném !Csak segíteni akarók írjanak. Előre is köszönöm.

#asztali pc.hiba
nov. 30. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Megy mellette valami más berendezés amikor a számítógép indítása leveri? Valószínűleg a hirtelen beáramló áram okozza (inrush current), a kondenzátorok töltődésének a pillanatában néhány ezredmásodpercre hatalmas áram folyik. Alapból ez nem okoz gondot, de ha az áramkör már a fúlterhelés határán van a gép nélkül is, ez a jelenség átbillentheti a kismegszakítót a zárlati tartományba, amire azonnal leold.
nov. 30. 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Ki van zárva, hogy a gép csinálja. Ha csoda folytan fel is venne akkora áramot, akkor mindig felvenne és nem csak 30. alkalommal.

Már veri le ami nagy fogyasztó, pl elektromos fűtés, hajszárító, stb működése.

nov. 30. 13:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !Azon a falszakaszon,amit a kismegszakitó felügyel,nincs más ,csak 1 TV,2 hűtőszekrény,1 akvárium /2x18 W világítással/1 mélyhűtő,1 DIGI router.Amikor levágja, a TV az nem működik.Más fogyasztó nincs azon a vonalon.Próbáltam olyan helyről hozni áramot a PC-hez,amelyik más kismegszakitóval működik a lakásban,de ott is megvan a probléma !!Itt bezárult a kör ! Nem tudom,hogyan tovább !
dec. 1. 13:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor táp csere.
dec. 1. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!