Asztali pc./HP 8200/-nél mi lehet a hiba ??
Figyelt kérdés
A pc kb.minden huszadik-harmincadik bekapcsolásakor leveri a bejárati ajtó feletti kismegszakítót!Panel lakás,a kismegszakitó 15 A-os.Semmi más nem veri le.Ez most pc.hiba ??vagy valami más ?? tudna ezen segíteni egy szakember ?Én sajnos nem igazán értek hozzá ! A segitő szándékokat megköszönném !Csak segíteni akarók írjanak. Előre is köszönöm.#asztali pc.hiba
nov. 30. 12:08
1/4 anonim válasza:
Megy mellette valami más berendezés amikor a számítógép indítása leveri? Valószínűleg a hirtelen beáramló áram okozza (inrush current), a kondenzátorok töltődésének a pillanatában néhány ezredmásodpercre hatalmas áram folyik. Alapból ez nem okoz gondot, de ha az áramkör már a fúlterhelés határán van a gép nélkül is, ez a jelenség átbillentheti a kismegszakítót a zárlati tartományba, amire azonnal leold.
2/4 anonim válasza:
Ki van zárva, hogy a gép csinálja. Ha csoda folytan fel is venne akkora áramot, akkor mindig felvenne és nem csak 30. alkalommal.
Már veri le ami nagy fogyasztó, pl elektromos fűtés, hajszárító, stb működése.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !Azon a falszakaszon,amit a kismegszakitó felügyel,nincs más ,csak 1 TV,2 hűtőszekrény,1 akvárium /2x18 W világítással/1 mélyhűtő,1 DIGI router.Amikor levágja, a TV az nem működik.Más fogyasztó nincs azon a vonalon.Próbáltam olyan helyről hozni áramot a PC-hez,amelyik más kismegszakitóval működik a lakásban,de ott is megvan a probléma !!Itt bezárult a kör ! Nem tudom,hogyan tovább !
dec. 1. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!