Nem tudok lájkolni?
Figyelt kérdés
Már újrahúztam a windows10-et, feltettem 5 böngészőt, berúgtam, konkrétan szét b az ideg. Miért nem tudok lájkolni?ma 11:32
1/5 kutyafule4 válasza:
Nem tudom, talán írd le pontosan mi történik.
2/5 A kérdező kommentje:
Ha megnyomom egy posztra a lájkot, vagy bármi reakciót, egy pillanatra úgy tűnik mintha sikerülne, aztán eltűnik. Szóval nem adja meg a rendszer a lájkot, swe semmi reakciót. Pedig semmit nem csináltam.
ma 11:35
3/5 A kérdező kommentje:
Ja és sehol. Az egész hírfolyamba bármire nyomnék reakciót (lájk, szív stb) akkor megjelenik, és egybből el is tűnik. Ez történt.
ma 11:40
5/5 anonim válasza:
Nem tiltottak le mint őt? https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!