Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha kitörlök egy egyszerű...

Ha kitörlök egy egyszerű mezei android telefonból egy smst az utána visszaállítható?

Figyelt kérdés
Adott egy régi ócska android okostelefon, ha kitörlök a saját kapott beérkező sms üzenetből egyet, azt a törlést utána bárhogy nyomon lehet követni a telefonon? Valaki vissza tudja nézni, vagy csak külön egy letöltött program segítségével esetleg? Beállításokban nem találtam ilyet.
nov. 28. 10:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha törlöd nem állítható vissza. És nyoma se marad, hogy törölted. Talán valami eldugott helyen amihez a gyártó és a titkosszolgálatok hozzá férnek. de nem valószínű, hogy bárkit is érdekelne a telefonod meg egy zs kategóriás sms.
nov. 28. 10:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy kicsit html/xml szerkesztés szükséges hozzá, de megoldható amit csak akarsz.

Letöltöd ezt:

[link]

Lemented a mostani SMS-seket. Megosztod emailben hogy majd kinyithasd PC-n.

PC-n elég egy ingyenes Notepadd++ vagy hasonló. A <zarjolek>közt</zarojel> lesznek nagyon egyszerű szövegek mint <sender>küldő</sender>, <time>idő</time> stb.

Nem pontosan így kell lennie, de csak sima szövegek.

Csinálsz a végére pont ugyanilyen sort és a te adataiddal persze:

Küldő: Telekom

Idő: 976. év a középkorban

Szöveg: Ugorjon ki az ablakon! Üdv szolgáltató.

Save, majd emailen vissza a telefonba és importálod az említett programmal. Ha kinyitod az SMS-eket akkor a Telekom azt írta hogy ugorj ki az ablakon (vagy amit beírsz).

14 éves voltam mikor ilyenekkel unatkoztam... :D 25 éve már ennek...

tegnapelőtt 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!