Hogy lehet megoldani, hogy egy program (HDD sentinel) elinduljon automatikusan amikor bekapcsolom a gépet vagy újraindítom?
Ez nekem is jó tanács volt
En kerdezhetném azt hogyan lehet megcsinálni hogy a gép magátol bekapcsoljon heti 5 nap 7 kor es magátol ki 16 kor?
Kikapcsolásra van rengeteg program aminél ezt beállítod és leállítja a gépet. Bekapcsolás más kérdés:
- Vagy BIOS-ban ha találsz erre lehetőséget, akkor ott tudod beállítani
- Máskülönben marad az hogy alvóba teszed és WOL ébreszted fel, amkt a megfelelő programmal időzítesz
A beállítások közt valahol van egy opció, hogy Program indítása a rendszer betöltése után vagy ilyesmi.
Bepipálod és kész.
Általában a program saját opcióit érdemes először átnézni.
Ha végképp nincs, illetve valami egyszerűbb program, egy lehetőség az is, hogy a megfelelő *.exe fájlt egérrel megragadom és ráhúzom a Startmenüre, onnan a Minden program, Indítópult mappába, ahol automatikusan képez egy parancsikont.
De ez Windows 7-nél volt ilyen egyszerű, újabb Windowsnál nem tudom, nem használtam egyáltalán.
Ezt lehet persze ragozni, parancsikon létrehozása, fájlkezelővel betenni a mappába, vagy valaki Regedittel támad, sok lehetőség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!