Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Honnan tudok letölteni/venni...

Honnan tudok letölteni/venni két vektoros, nagyobb méretű nyomtatásra alkalmas logót?

Figyelt kérdés

Audi és Vampire Diaries

(Karácsonyi ajándékként fogom használni, nem szándékom senkit haszonszerzési céllal, üzletszerűen megkárosítani.)

nov. 25. 17:37
 1/3 Szirty ***** válasza:

Ha nem találsz, akkor képkeresővel keress bittérképes logo-t és inkscape-pel alakítsd vektorosra.

Ez a módszer jól működik.

nov. 25. 17:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Sikerült áthidalni a problémát. A válaszodat sajnos nem is értem, darabokban sem, így egyben meg pláne. Azért köszi, hogy próbálkoztál.
nov. 26. 23:07
 3/3 Szirty ***** válasza:

"A válaszodat sajnos nem is értem"

Mi nem volt érthető benne?

A képkereső? Google képkereső.

Beírod hogy "Audi logo" kapsz egy tonna találatot így:

[link]

Ezek közül fogsz egyet, amelyik kontrasztos és a háttere lehetőleg fehér, de mindenképpen egyszínű és kivágod mondjuk képmetszővel.

Az Inkscape nevű programba bemásolod, kiválasztod a bemásolt képet és a "transform" nevű funkcióval vektorokká alakítod.

A bemásolt képet törlöd. És lesz egy vektoros Audi logód.

Ez ugyan nem letöltés és nem is vásárlás, de egy módja annak hogy az eredménnyel célt érj.

Én se értettem teljesen a kérdésedben azt hogy mi az a kétvektoros logó, de feltételeztem hogy csak a vesszőt használtad rosszul....

nov. 27. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!