Honnan tudok letölteni/venni két vektoros, nagyobb méretű nyomtatásra alkalmas logót?
Audi és Vampire Diaries
(Karácsonyi ajándékként fogom használni, nem szándékom senkit haszonszerzési céllal, üzletszerűen megkárosítani.)
Ha nem találsz, akkor képkeresővel keress bittérképes logo-t és inkscape-pel alakítsd vektorosra.
Ez a módszer jól működik.
"A válaszodat sajnos nem is értem"
Mi nem volt érthető benne?
A képkereső? Google képkereső.
Beírod hogy "Audi logo" kapsz egy tonna találatot így:
Ezek közül fogsz egyet, amelyik kontrasztos és a háttere lehetőleg fehér, de mindenképpen egyszínű és kivágod mondjuk képmetszővel.
Az Inkscape nevű programba bemásolod, kiválasztod a bemásolt képet és a "transform" nevű funkcióval vektorokká alakítod.
A bemásolt képet törlöd. És lesz egy vektoros Audi logód.
Ez ugyan nem letöltés és nem is vásárlás, de egy módja annak hogy az eredménnyel célt érj.
Én se értettem teljesen a kérdésedben azt hogy mi az a kétvektoros logó, de feltételeztem hogy csak a vesszőt használtad rosszul....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!