Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy telephely ahova nem...

Van egy telephely ahova nem tudják kivezetni az internetet. Egy SIM kártyás router elbír pl 4 pc-t? Lanozni akarunk haverokkal és csak itt tudnánk. Ha van olyan ami elbír leírnátok hogy melyik az?

Figyelt kérdés

Plusz melyik szolgáltatótól éri meg megvenni az internetet?

Ha vannak tapasztalatok szívesen meghallgatok mindent.

Előre is köszi a válaszoltak!

ma 08:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha lanozni akartok, arra elég egy mezei switch is, amibe összedugjátok a gépeket. Bár net nem lesz, de a gépek fognak tudni kommunikálni egymással.
ma 08:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ ez nem rossz ötlet :)
ma 09:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Játékra egyébként a mobilentből az 5G a legjobb játékra, de a akárhogy is a mobilnet nehezebben kiszámítható, mert sok dologtól függ és ingadozhat is az adott helyen.

Gondolom úgy akartok "LAN"-ozni, hogy közösen akartok egy online játékon játszani egy teremből, csapatként. Nos nem tudom, még akkor is korlátlan lakossági előfizetésetek lenne, amivel elvileg több eszköz között is osztható, akkor is kérdés számomra, hogy mit tud garantálni, az üzleti csomagok gondolom jobbak ezen a téren, de maga a technológia akkor is olyan, hogy érzékenyebb, mint a vezetékes.

ma 09:15
 4/6 A kérdező kommentje:

Értem :) igen úgy gondoltam a lanozást.

Akkor lehet jobb megoldás lenne az amit az első válaszoló írt

Vagyis ha jobb nem is, de biztos stabilabb mint mobil nettel kinlodni

Köszi a választ neked is :)

ma 09:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Még a telefon wifi megosztása is elbír 4 gépet..
ma 10:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Dehogy bír… próbáltuk de még 1 géphez is gyenge volt nemhogy négyre
ma 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!