Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » DVD-n hogyan tudom átállítani...

DVD-n hogyan tudom átállítani a nyelvet magyarra? A menü cseh nyelven van, és nem találok olyan opciót hogy magyarra lehessen beállítani

Figyelt kérdés

A könyvtárból kikölcsönöztem a Twiglight második részét, az Újholdat, és a DVD-re magyarul vannak írva a dolgok, ahogyan a DVD dobozán is, és fel van tüntetve hogy magyar, angol, és cseh nyelven lehet megnézni, csakhogy mikor megnyitom, az egész (szerintem) csehül van kiírva, és a nyelvválasztásnál sem lehetőség a magyar. Ilyenkor mit lehet tenni?

Laptopba tettem bele, DVD and BluRay PLUS "appal" szoktam lejátszani a filmeket, előző DVD-kkel nem volt probléma, múlt héten az Alkonyat is simán lement rajta. Nem tudom mitévő legyek. Tudom hogy neten fent van, de megvan a maga hangulata annak, hogy DVD-n nézem meg a filmet. Minden segítségért nagyon hálás vagyok!

nov. 21. 17:44
 1/3 anonim ***** válasza:
A lejátszón van preferált nyelv opció, bár hogy azt a lemez figyelembe veszi-e az rajtuk múlik. A lemez menüjében szokott lenni beállítások menüpont, illetve a távirányító Audio Menu gombja is rögtön odanavigál, ha a lemezen ez be van állítva. Ha sehogy se sikerül ezt elővarázsolni, maga a lejátszó is átállítható az Audio vagy Language gombbal. A Subtitle vagy Subpicture gombbal pedig a felirat nyelve.
nov. 21. 18:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet a menünek külön nyelve van mint a filmnek.
nov. 21. 18:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Időközben megtaláltam. Az alkalmazásban van külön lehetőség rá hogy a film nyelvét kiválasszam, így bár az a menüben nem volt benne, mégis be tudtam állítani. (azon a szalagon ahol a megállítás, elindítás, idő és egyebek vannak) Mondjuk azt még mindig nem értem, miért cseh nyelven voltak a dolgok kiírva.
nov. 21. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!