Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vettem egy lenovo legion 5i-t...

Vettem egy lenovo legion 5i-t rendszer nélkül. Miket töltsek le hozzá?

Figyelt kérdés
Ráraktam a windows 11 et, friisítve vannak az illesztőprogramok és egyebek, lent van az nvdia experience és a lenovo vantage. Mi mást ajánlott még rárakni? Illetve hogy vagy hol tudom beállítani a színes billentyűzetet? Hogy tudok gamer dolgokat beállítani és miket érdemes?
tegnap 23:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez kb olyan kérdés, hogy "vettem egy ferrarit, hova menjek vele?". Ahova akarok :D

Te is azt raksz rá amit akarsz.

Vettél egy gépet és nem tudod mire fogod használni, mire van szükséged?

Remélem nem egy excelezésre vettél ilyen gépet :D

Én amikor megvettem az 1 milliós gépemet, nekem nem volt kérdés miket akarok rárakni. Ha tesztelgetni is akarod a teljesítményt játékokban, vagy más programokban, akkor egy MSI afterburnert felrakhatsz még. Ha streamelni akarsz, akkor ugye OBS, vagy amit szeretnél használni.

Rakj fel minden olyan programot amire szükséged van, vagy lehet. Lásd Firefox, chrome, vagy általad preferált böngésző(k). Képszerkesztők, lejátszók, chat programok, játék launcherek stb.

ma 00:01
 2/2 anonim ***** válasza:

"vettem egy ferrarit, hova menjek vele?"

Konstantinápolyba..

"Miket töltsek le hozzá?"

Passziánsz, tetrisz, valami Commander, XNview..

ma 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!