Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vettem egy Lenovo laptopot,de...

Vettem egy Lenovo laptopot,de nem működik a billentyűzet háttérvilágitás mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Egy hete vettem egy lenovo laptopot(Lenovo Ideapad 3 slim 15IAH8),feltelepitettem a Windowst rá,drivereket minden jól ment.

Azonban ennél a tipusnál úgyvan ha FN+Space-t nyomok bekapcsól a billentyűzet háttérvilágitása,ha mégegyszer megnyomom akkor maxon világit a billentyűzet világitás,ha harmadjára megnyomom akkor kikapcsol,és igy előről.(Tehát 3 fokozat van)

HA megnyomom a billentyűzet kombináciot akkor akkor felig vilagit,ha megegyszer akkor kikapcsol.(TEhat itt 2 fokozat van,felig vilagit nincsen maxon),Ujra telepitettem a billentyűzet drivereket de ugysem jó,ennel a tipusnal meg van 3 fokozat megneztem neten,amikor bekapcsolom a gepet akkor maxon vilagit,de amikor betölti a windwost akkor lefeleződik a háttérvilágitás ereje,Valaki valami ötlet esetleg?

ma 18:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!