Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Érdemes a gyártó oldaláról az...

Érdemes a gyártó oldaláról az összes drivert egyesével letölteni a laptopra?

Figyelt kérdés

Most vettem új laptopot (Acer Nitro V - ANV15-51-7172) és töltöttem fel rá a Windows-t. Most jönne a driverek telepítése és olvastam, hogy a Driver booster alkalmazása nem biztos, hogy a legjobb megoldás. Érdemes letölteni egyesével az összes drivert? Milyen sorrendben kéne?

[link]

tegnap 21:56
 1/2 anonim ***** válasza:

A videokártya driverrel kezdd:

[link]

[link]

Utána mehetnek az acer oldaláról a szükséges driverek: bluetooth, chipset,audio,lan,touchpad stb de csak a lényegeseket és mivel néhányból több verzió is van csak azt amelyik a laptopodhoz szükséges :D

tegnap 22:46
 2/2 anonim ***** válasza:
P.S.: igen, érdemes ezeket magadnak, egyesével telepíteni az a legtisztább és legtutibb módszer.
tegnap 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!