Lightroom letöltése laptopra?
Csak akkor tudom letölteni ha előfizetésem van?
Nem google-ből szeretném megnyitni, de valamiért nem sikerül a letöltés. A lightroom hivatalos downloadot próbáltam de miután kibontottam a mappát, rányomtam hogy set up és bejelentkezés után a felugró oldal nem vezet a végső lépéshez. Cloud storeból is próbáltam de lehet az a baj, hogy nem vagyok előfizetve rá?
"Nem google-ből szeretném megnyitni,"
A Google egy monopolhelyzetű, amerikai központú, de multinacionális big tech cég. Abból nem tudsz megnyitni semmit.
Esetleg az általuk készített böngészőn - a Google Chrome-on - keresztül.
"Csak akkor tudom letölteni ha előfizetésem van?"
Mind a "közvetlenül a böngészőből" használható Lightroom ( [link] ), mind az "asztali gépekre optimalizált" Lightroom Classic ( [link] ) előfizetéshez kötött, de van korlátozott ideig - 7 napig - használható próbaváltozatuk:
[link] #modal-lightroom-classic
de az is regisztrációt igényel.
#2: Benne vagy-e még a 7 napos próbaidőszakban? Ha nem, akkor az probléma lehet.
Ha benne vagy - és "a telepítés elakad vagy lefagy" - akkor meg - az Adobe szerint - "a Creative Cloud asztali alkalmazás kijavítása általában megoldja a problémát" (vagy legalábbis ez egy lehetőség):
(bár arra felhívják a figyelmet, hogy "ha először telepíti az alkalmazást egy Windows gépre, a telepítés tovább tarthat a vártnál.")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!