Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Win 11 telepitem laptopon,de...

Win 11 telepitem laptopon,de nem érzékeli a billentyűzetemet,se az egeremet.Valami megoldás esetleg?

Figyelt kérdés

Vettem egy Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER007LHV - laptopot,Operációs rendszer nélkül hogy majd én feltelepitem.Pendrivera felraktam a win 11-et-amikor eljutok arra a szintre hogy internethez kellene csatlakozni(a telepitőn belül)itt problémát merülnek fel.

Ugyebár ebbe nemlehet Ethernet kábelt dugni,és a wifiket amikre lehetne csatlakozni sem látja.

És ilyenkor van azaz opció hogy Shift+FN+F10 akkor megnyitom a cmd-t.

NADE!Ide nemtudok beirni semmit,nem érzékeli a billentyűzetet vagy nemtudom,a laptopon a billentyűzet,sem a Touchpad nem működik.Ha Bedugok egy USB-s egeret az működik,de ha billentyűzetet dugok be az nem működik.

Viszont BIOS-ba minden működik.

Valaki erre valami megoldást tud esetleg?

tegnap 01:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

USB-s egérrel telepítsd és az egérrel előtte bele kell kattintani a cmd parancssorba, hogy írni tudjál bele.

Majd ha rátelepítetted rá a wifi driver-át és kapcsolódik az internethez akkor az update automatikusan telepíti azokat a driver-okat ami kell neki.

tegnap 06:55
 2/2 anonim ***** válasza:
31%
Megoldás: használható oprendszert, vagyis Linuxot telepíteni. Vannak olyan disztrók, amik sokkal egyszerűbben használhatók, mint a Windows, ilyen pl. a Mint.
tegnap 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!