Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Out of frequency - mi lehet a...

Out of frequency - mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés

Tehát a probléma a következő: feltettem nem régen egy játékot (GTA San Andreas), és feljebb akartam venni a képernyő felbontást, csak hát kicsit eltúloztam, és azóta ha elindítom a játékot, elsötétül a képernyő, és megkapom az "Out of frequency" hibaüzenetet. Nem ír mindenféle herzeket, meg kiloherzeket, amint azt már más fórumokon olvastam, önnön egyszerűségében jelenik meg ez a kis fehér, bekeretezett felirat. Nem a kártyával van a baj, hiszen először elindult a játék, régi sem lehet a hardver, egy GeForce 8600 GT van a gépben, meg 2 GB RAM, processzor 2.0 Ghz. Azóta kétszer is újratelepítettem mindenféle módszerekkel a játékot is, most van fent harmadjára, de a probléma továbbra is fennáll. Nincs esetleg olyan program, amivel külsőleg belenyúlhatnék a játék beállításaiba, és visszaállíthatnám a felbontást? (Próbáltam a jobb klikkes 640x480-ban futtatást, nem jött be...)

Egyébként a játék introját végigcsodálhatom (bár azt is keményen elcsúszva), de a menü már nem jelenik meg.

2010. nov. 5. 14:48
 1/2 anonim ***** válasza:
toröld a dokumentumokban, a gta san andreas user files-ben a gta_sa.set fájlt, ezzel törölsz minden beállítást(billentyűk, grafika, hang stb.), de a mentések megmaradnak
2010. dec. 12. 15:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva, nagyon szépen köszönöm!
2010. dec. 20. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!