Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Így nem tilt le a TikTok?

Így nem tilt le a TikTok?

Figyelt kérdés

Focis videókat szoktam csinálni, de tegnap letiltott a TikTok mert szerzői jogot megszegtem...

Utánna kerdeztem és valószínűleg az volt a baj hogy egy német Bundesliga meccsről készítettem videót és jobb also sarokban látszódott a bundesliga logója bal felsőben pedig a meccs állását jelző eredmény "tábla".

Ha ezentúl kicenzúráznám ezt a két dolgot a videóban ugyanúgy letiltana vagy akkor nem tudna?

nov. 12. 10:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Jópofa a szerzői jog tisztelete részedről. Nincs jogod más tulajdonát terjeszteni, úgyhogy levágod a logóját és megpróbálod úgy. Az egész profilodat bukhatod ilyenek miatt, ne erőltesd. Megelőzve a válaszodat ami ilyenkor jönni szokott: a "bezzeg mások is" érvet nem fogadják el sehol.
nov. 12. 10:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat, értem mit mondasz nem mutogatok másokra...

Elég kedvelt videóim vannak 15 ezer követőm van és mással mint focis videókkal nem tudok "alkotni" azért kérdeztem van e valamilyen mód rá hogy tudjak de akkor nem tudom milyenekt fogok csinálni

nov. 12. 10:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Ebből tudsz kiindulni, de feltételezem ezt ellenőrizted feltöltés előtt:

[link]

"A Felhasználási Feltételeink és a Közösségi irányelveink nem engedélyezik olyan tartalom közzétételét, megosztását vagy küldését, amely megsérti vagy sérti másik fél szerzői jogait, védjegyeit vagy egyéb szellemi tulajdonjogait. Ez magában foglalja egy másik személy szerzői joggal védett tartalmának megfelelő engedély vagy jogilag érvényes indokok nélküli felhasználását is.

Bizonyos körülmények között jogilag engedélyezett lehet más személy szerzői jogvédett tartalmának az illető jóváhagyása nélküli felhasználása. Ezek közé tartoznak a méltányos felhasználás és a szerzői jog alóli kivételek, például a szerzői joggal védett tartalom idézése, kritikája és/vagy felülvizsgálata.

A TikTok Ismételt jogsértési szabályzata értelmében megrovásban részesítjük a felhasználót, ha az általa készített tartalmat szerzői jogsértés miatt távolítottuk el. Minden szellemi tulajdontípus esetében 3 megrovás a limit, majd ezt követően véglegesen eltávolítjuk a fiókot. "

Az amit csinálsz viszont nem méltányos felhasználás, ezért tiltották le. Mindaddig amíg ilyen tartalmat raksz ki amit most levettek, a 3. esetnél törlik a fiókodat.

nov. 12. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!