Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Facebook nem tudok bejelmteznk...

Facebook nem tudok bejelmteznki valaki?

Figyelt kérdés
Szóval a probléma az hogy egyszer amikor gyerek voltam csináltam egy fiókot nos amikor új telefonom lett nem tudtam bejelentkezni ezért hosszas baszakodás után csináltam egy másikat a probléma az hogy amikor az ismerőseim rám keresnek először mindig a régit nézik meg amikor lehettem 10 éves és olyan képeket tettem de magamról meg a játékokról amikkel játszottam dagadt voltam és nagyon hülyén néztem ki és végignézi ezeket a képeket majd pedig jönnek hogy Úristen hogy néztél ki ha ha ha ezért fel akarom törni a régi fiókomat hogy letöröljem a fényképeket DE ugyanazzal az e-mail címmel csináltam mind kettőt ugyanazzal a jelszóval és amikor be akarok jelentkezni a régibe mindig az újba jelentkezik szóval hogyan törölhetném le a képeket próbáltam azzal hogy jelentem hogy kéretlen tartalom és hátha letiltják de nem .
nov. 9. 19:21
 1/3 A kérdező kommentje:
Helyesírási hibák vannak de nézzétek már el nekem
nov. 9. 19:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Az aktív fiókodban cserélj email címet és jelszót, és utána próbálj belépni a régi fiókodba.
nov. 9. 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:
nov. 10. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!