Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért vesznek az emberek 800...

Miért vesznek az emberek 800 ezer forintért telefont, mikor ma már egy 80 ezer forintos telefon tényleg ugyanazt tudja, minimálisan alacsonyabb minőségben?

Figyelt kérdés

nov. 8. 17:43
1 2
 11/16 Telelő Teve ***** válasza:
58%
Az okostelefon Veblen-jószág, azaz minnél drágább, annál többen veszik.
nov. 8. 21:18
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

"alacsonyabb minőségben"

Tehát máris nem ugyanazt tudja. Hadd döntse már el mindenki, hogy mire költi a saját pénzét. Az irigység nem jó tanácsadó.

nov. 8. 21:36
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
én csakis azért, hogy a magadfajták irigykedjenek, hogy "oszt mibűű van.."
nov. 8. 21:40
 14/16 anonim ***** válasza:
25%

Azért amiért a rézbőrűek nagy, fekete autót. Hadd lássák ki vagyok. Azután mennek rőzsét szedni, fát lopni.

Természetesen senkik.

nov. 9. 10:34
 15/16 Hintalow ***** válasza:
56%
Mondjuk a 80 ezres modellekben nem találtam lidart, amivel a párom a textúrákat szkenneli be a 3d grafikákhoz. Igy kellet az iphone pro szèriája 🙂
nov. 11. 11:42
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen, mert az iPhone tulajdonosok mindegyike azért veszi, hogy 3D szkenneljen profi 3D grafikához...
nov. 11. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!