Arcodrol fotó és kidobja mindet a net?
Figyelt kérdés
Tik tokon lattam egy ilyen linket ( asszem) az volt a lenyege, ha behelyezed a fotod az összes kepet ami a neten kering rolad kidobja. Ez milyen link lehetett vagy app?nov. 7. 22:24
1/2 anonim válasza:
Arcfelismerő.
Jónéhány éve Szingapuran vettem egy mobilt, amin rajta volt egy ilyen program, gyakram olyan képen is felismert, amin senki más.
2/2 anonim válasza:
1-hez
Valójában egy mobilt és egy tabletet vettem Szingapurban vagy 10 éve.
A tabletet nagyon olcsón, mint kiderült pixelhibás volt, gondolom használt, mert tele volt kínai aplikációkkal.
Ezen voltak furcsak programok, pl: az összes képen felismerte az ismerőseimet -a fej fölött sárgával ki volt írva a nevük, némelyiknek az arcából alig látszott valami.
Kipróbáltam ezeket az aplikációkat, az egyiknél kinai tini lányok jeletkeztek be egymás után lenge öltözetben, ezt követően kitöröltem az összes kínai aplikációt.
Ettől elmúlt az arcfelismerés is.
Tehát nem mobilon volt, hanem tableten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!