Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Létezik-e ilyen szolgáltatás?

Tomy88trance kérdése:

Létezik-e ilyen szolgáltatás?

Figyelt kérdés
Létezik magányszemélyek részére számítógép bérlési szolgáltatás vagy akár felhő alapú ilyen dolog? Leginkább tanulásra, modellezés, játékfejlesztésre kellene.

nov. 6. 23:22
 1/3 anonim ***** válasza:

VPS-t keresel? Ez egy olyan virtuális gép, amit távoli asztal segítségével érsz el, és úgy működik, mint egy fizikai számítógép. A választék óriási, árban a határ a csillagos ég, neked kell eldöntened, hogy mennyi ramra, milyen processzorra, és tárhelyre van szükséged. Nézz körül, akár külföldi szolgáltatóknál is, és válassz.

Van Linux is, és windows is.

nov. 7. 04:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen ,lehet hogy azt (bérelhető?) ,elég durva gépre lenne szükség és gondoltam "olcsóbb" így átmenetileg mint venni egyet.
nov. 7. 15:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Bár ahogy néztem VGA-t nem igazán lehet választani, az meg nekem személy szerint nem nagyon erős, sajnos a ram+tárhely és proci még nem elegendő.
nov. 7. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!