Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha valakit hirtelen nem...

Ha valakit hirtelen nem találok sem Facebookon sem messengeren, biztos hogy letiltott?

Figyelt kérdés

Nem beszélünk, igazából nem is vesztünk össze, nem is ismerjük egymást nagyon, csak hallásból, de sztem ő is utál ahogy én őt. Egész nap láttam a profilját, vagyis igazából régóta aztán egyszer csak rá akartam menni és valami olyasmit írt ki hogy hiba van ezen az oldalon, most nem látogatható.

Letiltott akkor igaz?

tegnap 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Benne van a pakliban. Nézd meg másik profillal, ha ott működik a tiéddel meg nem akkor letiltott.
tegnap 22:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Megnézem majd mindenképp. Mindenhonnan eltűnt, hozzászólásait sem látom, semmit
tegnap 22:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Ez lehet hülyeség, de van egy közös ismerősünk Facebookon, akivel az illetővel (aki sztem letiltott) együtt 34 közös ismerősünk van, és ennél az ismerősnél ugyanúgy 34-et jelez
tegnap 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!