A Gmailben az archivált e-maileket honnan lehet elővenni?! Nem találtam olyan mappát. Ezek nem mappában vannak? Akkor hol? Ha már archiválja, nem kellene lennie egy archivált e-maileket tartalmazó mappának?
Figyelt kérdés
ma 10:47
1/3 anonim válasza:
Az Összes levél mappába kerül az archivált a Beérkező mappából.
2/3 anonim válasza:
Jogos felvetés, én se értem a logikáját, máshol láttam már "archívum" mappát ahová az ilyen levelek kerülnek. Gmail úgy oldotta meg, hogy ha rá keresel akkor látod, amúgy nem. De a #1 javaslata is valószínűleg működőképes.
3/3 anonim válasza:
Valószínűleg igen, mert a Súgó ugyanezt írja (nem volt elég hihető egy forrás nélküli állítás):
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!